Bij Moekes Maaltijd is de naleving van de HACCP-richtlijnen een topprioriteit. Door deze naleving waarborgen we maximale voedselveiligheid, bieden we hoogwaardige en verse maaltijden, garanderen we transparantie en traceerbaarheid, en creëren we gemoedsrust en vertrouwen bij onze gewaardeerde klanten.

Maximale voedselveiligheid

Onze strikte naleving van de HACCP-richtlijnen waarborgt maximale voedselveiligheid in elke stap van ons proces. We identificeren potentiële gevaren, zoals microbiologische verontreinigingen, chemische stoffen en fysieke verontreinigingen, en passen specifieke beheersmaatregelen toe om deze risico’s te minimaliseren. Klanten kunnen erop vertrouwen dat al onze maaltijden worden bereid volgens de hoogste normen van voedselveiligheid, waardoor de gezondheid en het welzijn van henzelf en hun kinderen worden beschermd.

Kwaliteit en versheid

Door de HACCP-richtlijnen strikt te volgen, waarborgen we niet alleen de voedselveiligheid, maar ook de kwaliteit en versheid van onze maaltijden. We hanteren strenge controlemaatregelen, zoals het vaststellen van kritische limieten voor temperatuur, tijd en andere parameters, om ervoor te zorgen dat onze maaltijden altijd vers en van de hoogste kwaliteit zijn. Klanten kunnen genieten van smaakvolle en voedzame maaltijden die met zorg zijn bereid en voldoen aan de strengste normen van versheid

Transparantie en traceerbaarheid

Onze naleving van richtlijnen omvat ook het waarborgen van transparantie en traceerbaarheid in onze voedselketen. We documenteren zorgvuldig alle stappen van ons proces, van inkoop tot bereiding, en houden gedetailleerde records van ingrediënten, leveranciers en productieprocessen. Moekes Maaltijd heeft alle stappen van het proces in eigen beheer. Dit stelt ons in staat om volledige traceerbaarheid te bieden, wat betekent dat we de herkomst van onze ingrediënten kunnen achterhalen en snel eventuele problemen kunnen opsporen en aanpakken. 

Aan tafel met MoekE?

U kunt erop vertrouwen dat onze maaltijden afkomstig zijn van betrouwbare bronnen en dat we volledige controle hebben over de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Kies daarom Moekes Maaltijd als uw partner voor maximale voedselveiligheid, kwaliteit en versheid van voeding en transparantie in het productieproces.