Goed eten is helemaal niet ingewikkeld, het is een kwestie van gezond verstand. Veel afwisseling in maaltijden met verse groenten, peulvruchten, volkoren producten. Kleine beetjes vlees of vis die dan ook van betere kwaliteit kunnen zijn. Normale porties, goede vetten, weinig zout en geen suiker. Meer valt er eigenlijk niet over te zeggen, de rest is versiering. 

Op verzoek kookt Moeke zowel gluten-, als koemelk- en lactosevrije maaltijden. Tevens is er altijd een vegetarische of zelfs een veganistische variant mogelijk.  Zo zorgen we ervoor dat elk kind mee kan eten. 

We gebruiken onder de 2 jaar nooit zout en daarboven niet meer dan is toegestaan. We koken ook nooit met pinda’s en noten.  

Als er nog andere speciale wensen zijn, kunnen we meestal snel schakelen, omdat we alles zelf ontwikkelen en koken.

Vanzelfsprekend koken wij onze maaltijden volledig volgens de HACCP-richtlijnen en de wettelijke verordeningen en richtlijnen voor kindervoeding. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) komt ons daarop jaarlijks onaangekondigd controleren. Bovendien beoordeelt een onafhankelijk bureau vier keer per jaar onze processen en gaan onze maaltijden met grote regelmaat naar een gespecialiseerd voedsellaboratorium. 

MOEKE TO GO

Moeke To Go is een extra service voor ouders van kinderopvanglocaties en scholen voor kant-en-klare kindermaaltijden voor thuis. Voor als het ‘s avonds een keertje niet lukt of om iets achter de hand te hebben. Aan het eind van de dag zijn de maaltijden op te halen op de opvanglocatie.  

Aan deze service zijn voor een organisatie geen extra kosten verbonden.

extra's

Naast maaltijden kookt Moeke ook dagelijks:

  • Verse groentespreads in smaken als hummus & aubergine, zoete aardappel & pompoen en doperwt. Lekker om een cracker mee te beleggen of rauwkost in te dippen.
  • Verse soepen in o.a. de volgende smaken: pompoen, broccoli-kokos, mais, linzen en geroosterde tomaten.

Probeer Moeke gratis en vrijblijvend uit!

Ben je een kinderopvangorganisatie of school? Probeer ons dan gratis en vrijblijvend uit.