MOEKe TO GO

Moeke To Go is een extra service voor ouders van aangesloten kinderopvanglocaties en scholen. Via Moeke To Go bestel je kant-en-klare kindermaaltijden voor thuis. Lees er hier alles over.

Algemeen

Bij Moeke To Go bestel je kindermaaltijden voor thuis. De bestelde maaltijden worden geleverd via je opvanglocatie of school.

Registreren

Je kunt je aanmelden als de opvanglocatie van jouw kind Moekes Maaltijd serveert én Moeke To Go als service aanbiedt. De aangesloten opvanglocaties zijn geen openbare afhaalpunten.

Op moeketogo.nl maak je een account aan met je emailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Voor de koppeling van je account aan jouw opvanglocatie voer je de postcode en het huisnummer van de opvanglocatie in.

The Moeke To Go website is entirely in Dutch. An English FAQ is available, and an instructional video is being worked on.

Bestellen

  • Klik op de foto voor meer informatie over het product zoals de ingrediënten, voedingswaarden, allergenen en opwarminstructie
  • Door op het plusje te klikken plaats je de maaltijd in je winkelwagen
  • Eenmaal ingelogd zie je per leeftijdscategorie en per dag welke maaltijden je kunt bestellen
  • Tijdens het bestellen kun je zonder problemen wisselen tussen dagen en/of weken.

Per leverdag kun je een maaltijd in de volgende leeftijdscategorieën te bestellen:

  • 6mnd+
  • 9mnd+
  • 12mnd+
  • 3JR+

Alle maaltijden bevatten 1 portie. Voor de leeftijdscategorie 3JR+ is het een kinderportie.

Als je daarvoor hebt gekozen, ontvang je op maandagochtend automatisch een herinnering om te bestellen voor de week daarop. Eenmaal ingelogd zie je op welke dagen in die week op jouw locatie zal worden geleverd.

Je rondt je bestelling af door betaling via Ideal of automatische incasso.

Tijdens de zomervakantie, de meivakantie en de kerstvakantie zijn er geen maaltijden verkrijgbaar. Ben je geabonneerd op de wekelijkse herinnering dan word je van de sluitingen op de hoogte gebracht.

Ophalen

Op de leverdag kun je de bestelling vanaf 16 uur ophalen.

De kindermaaltijden worden in de koelkast van je opvanglocatie of school voor je bewaard

Je naam staat op de verpakking.

Bewaren en opwarmen

De houdbaarheidsdata vind je op het label van de verpakking. Na het ophalen zijn de maaltijden maximaal twee dagen houdbaar in de koelkast. Vries je de maaltijd direct bij thuiskomst in, dan is de houdbaarheid 3 maanden. Nuttig de maaltijden niet na het verstrijken van de houdbaarheid!

Mits niet eerder opgewarmd kunnen de maaltijden worden ingevroren. Bij -18 graden zijn ze dan nog 3 maanden houdbaar. Zo heb je iets achter de hand, mocht het even niet lukken om te koken.

De maaltijden voor 12MND+ en 3JR+ kunnen worden opgewarmd in een oven of magnetron. De soepen en de maaltijden voor 6MND+ en 9 MND+ kunnen au bain-marie of in de magnetron worden opgewarmd. Alle maaltijden en soepen kunnen ook worden opgewarmd in een pan.