100% natuurlijk. Gegarandeerd

Wij geloven in 100% natuurlijk voeding. Voor geur-, kleur en smaakstoffen is in onze keuken geen plaats. Onze ingrediënten zijn voor 90% biologisch.

écht Supervers!

In onze keuken koken we vijf dagen per week. De houdbaarheid van onze maaltijden wordt niet kunstmatig verlengd. Daarom komen we drie keer per week bezorgen. Wat kinderen bij Moeke eten is dus écht vers. 

Kennis delen

Moeke weet heel veel van gezonde voeding voor kinderen. We hebben ook veel kennis over het reilen en zeilen op een kinderopvang en school maar ook over de overgang van brood naar een warme maaltijd. Al die kennis delen we graag!

Partners

Wij zijn graag meer dan alleen maar een leverancier. Liever zijn we partners. We doen ons best daar een goede invulling aan te geven. Een goed en regelmatig contact vinden we dan ook vanzelfsprekend.

Alles in eigen beheer

We ontwikkelen, koken en vervoeren álle maaltijden zelf. Alleen zo kunnen wij instaan voor lekkere, voedselveilige maaltijden voor de kinderen én optimale service aan onze klanten.

MAATWERK & FLEXIBILITEIT

Een aanpassing of een stukje maatwerk zijn bijna nooit een probleem want met alle belangrijke processen in eigen beheer zijn wij maximaal flexibel.

Maak kennis met ons team

Guido

Keuken

Maartje

Kantoor

Dave

Keuken

Bert

Keuken

Solomon

Keuken

Nico

Distributie

Marnix

Distributie

Esther

Kantoor

Mohammed

Keuken

Roderik

Chefkok Breda

Lies

Kantoor

leonie

Gastvrouw Breda

Lennart

Keuken

sil

Distributie

luigi

Keuken

Wij hebben plaats voor meer talent

Kom ons team versterken!

Geïnteresseerd in Moekes Maaltijd op jouw kinderopvang- organisatie of school?

Bestel onze proefbox en probeer Moekes Maaltijd gratis en vrijblijvend uit!