100% natuurlijk. Gegarandeerd

Wij geloven in 100% natuurlijk voeding. Voor geur-, kleur en smaakstoffen is in onze keuken geen plaats. Onze ingrediënten zijn voor 90% biologisch.

écht Supervers!

In onze keuken koken we vijf dagen per week. De houdbaarheid van onze maaltijden wordt niet kunstmatig verlengd. Daarom komen we drie keer per week bezorgen. Wat kinderen bij Moeke eten is dus écht vers. 

Alles in eigen beheer

We ontwikkelen, koken en vervoeren álle maaltijden zelf. Alleen zo kunnen wij instaan voor lekkere, voedselveilige maaltijden voor de kinderen én optimale service aan onze klanten.

MAATWERK & FLEXIBILITEIT

Een aanpassing of een stukje maatwerk zijn bijna nooit een probleem want met alle belangrijke processen in eigen beheer zijn wij maximaal flexibel.

Kennis delen

Moeke weet heel veel van gezonde voeding voor kinderen. We hebben ook veel kennis over het reilen en zeilen op een kinderopvang en school maar ook over de overgang van brood naar een warme maaltijd. Al die kennis delen we graag!

Partners

Wij zijn graag meer dan alleen maar een leverancier. Liever zijn we partners. We doen ons best daar een goede invulling aan te geven. Een goed en regelmatig contact met onze klanten is dan ook vanzelfsprekend.

Vanzelfsprekend koken wij onze maaltijden volledig volgens de HACCP-richtlijnen en de wettelijke verordeningen en richtlijnen voor kindervoeding. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) komt ons daarop jaarlijks onaangekondigd controleren. Bovendien beoordeelt een onafhankelijk bureau vier keer per jaar onze processen en gaan onze maaltijden met grote regelmaat naar een gespecialiseerd voedsellaboratorium. 

Maak kennis met ons team

Guido Heens

Keuken

Maartje Guikers

Kantoor

Dave Goossens

Keuken

Bert Heens

Keuken

Solomon Bekele

Keuken

Nico Verburg

Distributie

Marnix Laverman

Distributie

Arjan Tollenaar

Keuken

Mohammed Bakadir

Keuken

Mariëlle ter Kuile

Kantoor

Lies van der Zijden

Kantoor

Nikki ROmers

Kantoor

Wij hebben plaats voor meer talent

Kom ons team versterken!

Werk je bij een kinderopvang organisatie of een school?

Probeer Moeke gratis en vrijblijvend uit en bestel de proefbox!