100% natuurlijk. Gegarandeerd

Wij geloven in 100% natuurlijk voeding. Voor geur-, kleur en smaakstoffen is in onze keuken geen plaats. Onze ingrediënten zijn voor 90% biologisch.

écht vers!

In onze keuken koken we vijf dagen per week. De houdbaarheid van onze maaltijden wordt niet kunstmatig verlengd. Daarom komen we drie keer per week bezorgen. Wat kinderen bij Moeke eten is dus écht vers. 

Kennis delen

Moeke weet heel veel van gezonde voeding voor kinderen. We hebben ook veel kennis over het reilen en zeilen op een kinderopvang en school maar ook over de overgang van brood naar een warme maaltijd. Al die kennis delen we graag.

Alles in eigen beheer

We ontwikkelen, koken en vervoeren álle maaltijden zelf. Alleen zo kunnen wij instaan voor lekkere, voedselveilige maaltijden voor de kinderen én optimale service aan onze klanten.

MAATWERK & FLEXIBILITEIT

Een aanpassing of een stukje maatwerk zijn bijna nooit een probleem want met alle belangrijke processen in eigen beheer zijn wij maximaal flexibel.

Partners

Wij zijn graag meer dan alleen maar een leverancier. Liever zijn we partners. We doen ons best daar een goede invulling aan te geven. Een goed en regelmatig contact vinden we dan ook vanzelfsprekend.