Er komt veel kijken bij de introductie van een warme lunch op school of kinderopvang. Moekes Maaltijd helpt je met de transitie.

Bij Moeke weten we echt alles van gezonde en smakelijke kindervoeding. En na 10 jaar samenwerken kennen we ook het reilen en zeilen op een kinderopvang en wat het betekent om de boterham in te ruilen voor een warme maaltijd. Al die kennis en ervaring zetten we graag in voor onze klanten.

In de voorbereiding helpen we bij het maken van de plannen en de doorberekening van een warme lunch in de uurprijs of de ouderbijdrage. We controleren de locatie(s) op voedselveiligheid (HACCP) en adviseren over eventueel noodzakelijke aanpassingen aan gebouwen en installaties en de huur van apparatuur. We geven voorlichting aan het personeel over voedselveiligheid, gezonde voeding, allergenen en intoleranties en natuurlijk informatie over Moekes maaltijden en de bestelprocedures. We assisteren bij de communicatie met ouders en oudercommissie en nemen ze op proef- en informatieavonden mee in de verandering.

Bij de start helpen we bij het bestellen, het opwarmen en uitserveren en het laten wennen van de kinderen. Op de eerste dag opwarmen en uitserveren zijn we sowieso ter plekke! We laten je vervolgens pas los als de kinderen en het personeel gewend zijn. 

Eenmaal goed op weg blijven we hulp bieden bij het naleven van reglementen, het opwarmen en uitserveren, kinderen die moeilijk wennen en eventuele bezorgde ouders. We zitten periodiek samen voor een evaluatie en denken mee over het voedingsbeleid en de organisatie van andere eetmomenten. En natuurlijk staan we altijd klaar voor de oplossing van acute problemen en probleempjes.

Probeer Moeke gratis en vrijblijvend uit!

Ben je een kinderopvangorganisatie of school? Probeer ons dan gratis en vrijblijvend uit.

Aan tafel met MoekE?

Moekes Maaltijd helpt je met de overgang van boterham naar warme maaltijd. We hebben het hele proces in eigen beheer en kunnen je daarom volledig ontzorgen. Wil je meer weten over onze unieke aanpak? Maak vrijblijvend een afspraak, we praten graag met je verder.