Waarom werken bij Moeke uniek is

Bij Moeke werken we hard en toegewijd, we nemen ons product en onze klanten heel serieus. Ieders inbreng wordt gevraagd en gewaardeerd. In het team helpen en ondersteunen we elkaar waar nodig. Maar zoals het hoort in een goed team hebben we het ook leuk en gezellig met elkaar.

Alles in eigen huis: kwaliteit staat voorop

Wie kookt voor baby’s, peuters en kleuters draagt een grote verantwoordelijkheid. Gezond, vers en veilig gaan bij Moeke voor alles. Van recept tot bezorging doen we daarom alles met eigen personeel en materieel.

Meer dan koken alleen

In onze keuken in Weesp koken we vijf dagen per week. We draaien dagdiensten dus je bent ’s avonds altijd vrij. De houdbaarheid van onze maaltijden wordt niet kunstmatig verlengd. Daarom bezorgen we drie keer per week volgens vaste routes. Onze chauffeurs kennen onze klanten dus heel goed, het zijn onze mobiele visitekaartjes!

Bij Moeke hebben we ook intensief contact met managers, medewerkers, ouders en oudercommissies van scholen en kinderdagverblijven. We geven advies over voedselveiligheid en apparatuur en we organiseren proef- en informatieavonden.  

Koersvast!

Moeke gaat niet voor de makkelijke weg naar winstmaximalisatie. Driemaal per week leveren is bedrijfseconomisch niet optimaal maar wie kiest voor vers kan niet anders. Wij kiezen er ook voor om kinderen te laten wennen aan bijvoorbeeld volkoren producten en peulvruchten. Dat duurt langer maar is belangrijk omdat zij en de wereld daar de rest van hun leven plezier van zullen hebben.

We zijn wat we maken

Open, betrouwbaar, recht door zee, wars van tierelantijnen en zeer gezond.