Chauffeur, kok of een hart voor koken? Kom dan bij Moeke werken!

Waarom werken bij Moeke uniek is

In onze keuken in Weesp koken we vijf dagen per week. De houdbaarheid van onze maaltijden wordt niet kunstmatig verlengd. Daarom komen we drie keer per week bezorgen. Wat kinderen bij Moeke eten is dus écht vers. 

Alles in eigen huis: kwaliteit staat voorop

Voor Moeke is kwaliteit een bestaansvoorwaarde. Daarom doen we van recept tot bezorging alles met eigen personeel en materieel en laten we onze processen regelmatig door externe deskundigen controleren.

Meer dan koken alleen

Werken bij Moeke betekent naast koken ook de communicatie met medewerkers van scholen en kinderdagverblijven, ouders en oudercommissies. Advies geven over de HACCP-reglementen voor voedselveiligheid en over benodigde apparatuur. We organiseren proef- en informatieavonden voor ouders en personeel. Dat doen we samen als een team.

We zijn wat we maken

Open, betrouwbaar, recht door zee, wars van tierelantijnen en zeer gezond.

Koersvast!

Moeke gaat niet voor de makkelijke weg naar winstmaximalisatie. Driemaal per week leveren is bedrijfseconomisch niet optimaal maar wie kiest voor vers kan niet anders. Wij kiezen er ook voor om kinderen te laten wennen aan bijvoorbeeld volkoren producten en peulvruchten. Dat duurt langer maar is belangrijk omdat zij en de wereld daar de rest van hun leven plezier van zullen hebben.