Gaat je kind naar een kinderdagverblijf waar een warme lunch wordt gegeten van Moeke? Dan kun je ook maaltijden bestellen voor thuis, aan het einde van de dag mee te nemen van de opvanglocatie. Handig als het na een drukke dag een keer niet lukt om te koken. 

Ben je geïnteresseerd in recepten van Moeke, handige tips en meer?

Iedere 3 maanden verstuurt Moeke een nieuwsbrief met nieuws, tips, recepten en nog veel meer. Schrijf je hiervoor in. Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, sturen we je een link om alvast een exemplaar van ons kookboek ‘om op te eten’ te reserveren. Het kookboek ligt vanaf 3 september in de winkel. 

Moeke op jouw kinderopvanglocatie?

Wanneer je graag zou willen dat op de kinderopvang waar jouw kind naartoe gaat een warme lunch van Moeke wordt aangeboden, neem dan contact met ons op. We komen ons heel graag een keer voorstellen. Je kunt ook voor jouw locatie een gratis proefbox bestellen om te proeven wat Moeke kookt.

Probeer Moeke gratis en vrijblijvend uit!

Moekes Proefbox bevat een hoop van de lekkere en gezonde dingen die we kinderen kunnen bieden. Zo kun je Moeke gratis en vrijblijvend uitproberen. Leuk!

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!