Op universiteiten en hogescholen in Nederland wordt veel onderzoek gedaan naar diverse aspecten van voeding. Dat is belangrijk en daarom wil Moeke hier in een serie artikelen aandacht aan besteden. Het eerste in de reeks is een gesprek met Coosje Dijkstra. Zij is universitair docent bij de afdeling Gezondheidswetenschappen, sectie Jeugd en Leefstijl aan de Vrije Universiteit Amsterdam en het Amsterdam Public Health Research Institute.

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Verder lezen op het blog

Chef’s table: legends

Op Netflix vind je naast films en series ook heel veel bijzonder documentaires.  De groeiende verzameling “Chef’s table” bevat culinaire documentaires. Over pizza’s, noodles, BBQ

Lees verder

Smaaklessen helpen

Wageningen University & Research (WUR) werkt al sinds 2013 samen met 17 bedrijven in het Voedseleducatie Platform (VEP) om kinderen bewuster te maken van gezonde en duurzame

Lees verder

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!