De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft onze keuken en productieprocessen op onze nieuwe vestiging in Weesp aan een strenge audit onderworpen. Vorige week ontvingen wij de EG-erkenning, met vlag en wimpel en verpakt in complimenten. Moeke is trots en blij want koken voor kinderen is een bijzondere verantwoordelijkheid.

Het EG-erkenningsnummer is een door de Europese unie verplichte code op levensmiddelen van dierlijke oorsprong (zoals zuivel- en  vleesproducten), die aangeeft dat het bedrijf voedselveilig produceert en onder toezicht staat van de EU en de NVWA.

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Verder lezen op het blog

In Finland lukt het gewoon!

Op LinkedIn raakte Moeke geïnspireerd door een bericht over de succesvolle Finse strijd tegen overgewicht. Daar is het aantal 5-jarige kinderen met overgewicht gehalveerd!  Niet via een

Lees verder

Woekervoedsel

Soms wordt er zomaar ineens een nieuw woord bedacht dat met een ferme klap de spijker op zijn kop slaat. In haar 2-wekelijkse column in de Volkskrant

Lees verder

Past het dier nog op ons bord?

Imke de Boer is hoogleraar Dieren & Duurzame Voedselsystemen aan Wageningen Universiteit. Als systeemdenker wil zij bijdragen aan een duurzame voedseltoekomst. Moeke deed daar al eerder

Lees verder

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en nog veel meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!