De ingrediënten:
– 200 gram pompoenpuree (gepureerde, gekookte pompoenblokjes)
– 75 gram havermeel
– 75 gram boekweitmeel
– 2 tl bakpoeder
– 1 el speculaaskruiden
– Snuf zeezout
– 50 gram rozijnen (of 4 el ahornsiroop)
– 2 eieren
– 120 ml plantaardige melk
– Kokosolie om in te bakken
De bereiding:
1. Doe alles behalve de rozijnen in een blender en mix tot een glad beslag. Met een handmixer in een beslagkom kan natuurlijk ook! Roer tot slot de rozijnen erdoor.
2. Verhit kokosolie in een koekenpan.
3. Schep kleine bergjes beslag (ongeveer 2 el per bergje) in de pan en bak de pancakes goudbruin aan beide kanten.
4. Lekker met een klodder (plantaardige) yoghurt en blauwe bessen.

Moeke zoekt een gedreven HR-Manager
Wil jij impact maken op de toekomst van kinderen en heb je ervaring in deze rol? Neem dan contact op met ons of check de