kids
Share on facebook
Share on linkedin

Elk jaar brengt het U.S. News & World Report, een van de grootste nieuwsplatformen van de Verenigde Staten, het Best Diet Report 2022 uit. Het mediterrane dieet is voor het vijfde jaar op rij met een score van 4,2 op 5 uitverkozen tot het allerbeste. Voor gezondheid scoort het een verpletterende 4,8, voor gewichtsverlies een 3. Het gaat bij het mediterrane dieet dan ook bepaald niet om honger lijden. Wie de mediterrane levensstijl volgt, leeft nog altijd als God in alle landen aan de Middellandse Zee, want je eet dan een goede mix van groenten, fruit, noten, peulvruchten, volle granen, magere zuivelproducten, olijfolie, gevogelte en vis en je drinkt matig alcohol. 

Moeke is groot fan van de mediterrane keuken. Onze maaltijden zijn een afwisseling van verse groenten, peulvruchten en volkoren producten met kleine beetjes vlees of vis en goede vetten, weinig zout en zonder suiker. 

Dat het mediterra­ne dieet met stip op één staat, komt ook door de bijpassende levens­stijl. Een gezellige tafel met vrienden en familie en bewust genieten van de producten op tafel is volgens het Best Diet Report 2022 net zo belangrijk als wat je eet. 

Wie de kleintjes iedere dag met elkaar van Moeke ziet smullen mag hopen dat jong geleerd oud gedaan zal zijn.

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en nog veel meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!

Geïnteresseerd in Moekes Maaltijd op jouw kinderopvang- organisatie of school?

Bestel onze proefbox en probeer Moekes Maaltijd gratis en vrijblijvend uit!