Imafoodie.nl is een website van en door 20 diëtisten waar alles om gezonde voeding draait. Je vindt er ook een handzame samenvatting van het Nederlandse voedingsbeleid met podcasts van voedingswetenschappers Jaap Seidell en Maartje Poelman.

Wat zeggen de verkiezingsprogramma’s van de politieke partijen over gezonde voeding? Imafoodie.nl heeft het onderzocht en in een handig overzicht gezet. Als je vindt dat de overheid op dit gebied een taak heeft dan maakt het goed duidelijk bij welke partijen je dan wel en niet moet zijn.

Moeke ziet trouwens ook dat er nog veel werk aan de winkel is, want de gezonde schoollunch en moderne voedingseducatie voor kinderen worden door geen enkele partij genoemd. 

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Verder lezen op het blog

Vitamine C-bommen

Vitamine C, iedereen weet dat het belangrijk is voor je gezondheid en weerstand. Maar waarom eigenlijk, wat doet het voor ons lijf? Op Gezondsheidsnet kun

Lees verder

Onze Nina!

Laat deze styliste-in-haar-vrije-tijd maar schuiven. Sinds zij er is heeft ons kantoor een enorme upgrade gehad en zijn de bedrijfsborrels, uitjes en cadeau’s er enorm

Lees verder

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!