Imafoodie.nl is een website van en door 20 diëtisten waar alles om gezonde voeding draait. Je vindt er ook een handzame samenvatting van het Nederlandse voedingsbeleid met podcasts van voedingswetenschappers Jaap Seidell en Maartje Poelman.

Wat zeggen de verkiezingsprogramma’s van de politieke partijen over gezonde voeding? Imafoodie.nl heeft het onderzocht en in een handig overzicht gezet. Als je vindt dat de overheid op dit gebied een taak heeft dan maakt het goed duidelijk bij welke partijen je dan wel en niet moet zijn.

Moeke ziet trouwens ook dat er nog veel werk aan de winkel is, want de gezonde schoollunch en moderne voedingseducatie voor kinderen worden door geen enkele partij genoemd. 

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Verder lezen op het blog

Haal de bende van je bord

Foodwatch is een internationale organisatie die opkomt voor de rechten van consumenten op eerlijk, veilig en gezond voedsel. Helemaal Moeke dus! De Nederlandse tak van Foodwatch is

Lees verder

Eiwittransitie

Volgens onder meer het Voedingscentrum en de Gezondheidsraad verkleint een dieet met meer plantaardige eiwitten het risico op chronische ziekten als hart- en vaatziekten, diabetes

Lees verder

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!