Goed voor 4 porties – bereiding circa 30 min

De ingrediënten:
– 160 g volkoren spaghetti
– 2 preien
– 150 g doperwten
– 50 g feta, in blokjes
– 50 ml hete groentebouillon
– 1 el verse dille, grofgehakt
– rasp van een 1/2 citroen
– 1 teen knoflook
– 2 el olijfolie
– peper en zout
– kookvocht

De bereiding:
1. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de prei en knoflook kort, of tot de prei wat zachter is (maar nog niet verkleurd).
2. Giet de warme bouillon erbij en stoof de prei in circa 6 minuten gaar.
3. Kook ondertussen de spaghetti, volgens de aanwijzingen op de verpakking, beetgaar.
4. Doe de doperwten en citroenrasp bij de prei en warm even goed door.
5. Breng op smaak met peper en zout.
6. Verdeel de pasta over vier kommetjes en schep de gestoofde prei met de doperwten en het kookvocht erop.
7. Garneer met de feta en dille.

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Verder lezen op het blog

Watermeloenijsjes!

Watermeloen op een warme zomerdag, heerlijk! Maar ook best wel heel groot! Maak je er ook ijsjes van dan zijn ze nooit tè groot en

Lees verder

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!