Zullen de kindjes van nu in hun volwassen leven met verbazing en schaamte terugkijken op de tijd dat wij vlees aten? 

In haar boek “Ooit aten we dieren” baseert antropoloog Roanne van Voorst haar toekomstbeeld op deze gedachte.  Een aanrader voor wie zich niet alleen een actueel beeld wil vormen van de misstanden in de bio-industrie maar ook wil begrijpen hoe het anders kan.

Uitgegeven door Podium en te koop bij o.a. bol.com voor €20,50.

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Verder lezen op het blog

Chef’s table: legends

Op Netflix vind je naast films en series ook heel veel bijzonder documentaires.  De groeiende verzameling “Chef’s table” bevat culinaire documentaires. Over pizza’s, noodles, BBQ

Lees verder

Smaaklessen helpen

Wageningen University & Research (WUR) werkt al sinds 2013 samen met 17 bedrijven in het Voedseleducatie Platform (VEP) om kinderen bewuster te maken van gezonde en duurzame

Lees verder

Spanje pakt door!

In de strijd tegen obesitas pakt Spanje de koe bij de horens, zo leest Moeke in de Volkskrant. Wat in Nederland maar niet wil lukken wordt

Lees verder

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!