Zullen de kindjes van nu in hun volwassen leven met verbazing en schaamte terugkijken op de tijd dat wij vlees aten? 

In haar boek “Ooit aten we dieren” baseert antropoloog Roanne van Voorst haar toekomstbeeld op deze gedachte.  Een aanrader voor wie zich niet alleen een actueel beeld wil vormen van de misstanden in de bio-industrie maar ook wil begrijpen hoe het anders kan.

Uitgegeven door Podium en te koop bij o.a. bol.com voor €20,50.

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Verder lezen op het blog

Haal de bende van je bord

Foodwatch is een internationale organisatie die opkomt voor de rechten van consumenten op eerlijk, veilig en gezond voedsel. Helemaal Moeke dus! De Nederlandse tak van Foodwatch is

Lees verder

Eiwittransitie

Volgens onder meer het Voedingscentrum en de Gezondheidsraad verkleint een dieet met meer plantaardige eiwitten het risico op chronische ziekten als hart- en vaatziekten, diabetes

Lees verder

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!