Zullen de kindjes van nu in hun volwassen leven met verbazing en schaamte terugkijken op de tijd dat wij vlees aten? 

In haar boek “Ooit aten we dieren” baseert antropoloog Roanne van Voorst haar toekomstbeeld op deze gedachte.  Een aanrader voor wie zich niet alleen een actueel beeld wil vormen van de misstanden in de bio-industrie maar ook wil begrijpen hoe het anders kan.

Uitgegeven door Podium en te koop bij o.a. bol.com voor €20,50.

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Verder lezen op het blog

Nutriscore buitenspel?

Met de Nutriscore kan de consument in één oogopslag zien hoe gezond een product is, een groene A is supergezond, een rode E heel ongezond.

Lees verder

Jong geleerd, oud gedaan

Speciaal voor Moekes Krantje schreef Jet van Nieuwkerk (o.a. schrijfster van het kookboek Op!) onderstaande gastcolumn met de titel Jong geleerd, oud gedaan. Jong geleerd,

Lees verder

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en nog veel meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!