Deze maand twee nieuwe, verse pureetjes op het menu voor baby’s vanaf 6 maanden oud!

Op maandag 22 juli koken we voor het eerst een puree van zoete aardappel met rode biet. En een paar dagen later eten de baby’s nog een nieuwe puree gekookt van aubergine, wortel & verse basilicum.

Moeke kookt ook voor deze leeftijdscategorie met verse kruiden. Omdat we geen zout gebruiken maar toch extra smaak willen toevoegen. Mocht je thuis ook verse kruiden willen gebruiken, spoel dan eerst zorgvuldig af met water. 

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Verder lezen op het blog

Chef’s table: legends

Op Netflix vind je naast films en series ook heel veel bijzonder documentaires.  De groeiende verzameling “Chef’s table” bevat culinaire documentaires. Over pizza’s, noodles, BBQ

Lees verder

Smaaklessen helpen

Wageningen University & Research (WUR) werkt al sinds 2013 samen met 17 bedrijven in het Voedseleducatie Platform (VEP) om kinderen bewuster te maken van gezonde en duurzame

Lees verder

Spanje pakt door!

In de strijd tegen obesitas pakt Spanje de koe bij de horens, zo leest Moeke in de Volkskrant. Wat in Nederland maar niet wil lukken wordt

Lees verder

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!