Studenten Geneeskunde van het UMC Utrecht en studenten Voeding & Gezondheid van Wageningen University & Research hebben de krachten gebundeld in een bijzonder onderwijsproject. Samen werkten zij aan een lesopdracht over het belang van voeding in de zorg. Alle 450 eerstejaarsstudenten van de twee opleidingen deden mee aan deze opdracht. 

Veel ziekten zijn namelijk te voorkomen door gezonder te eten en leven. Het versterken van elkaars kennis is dan ook essentieel voor een gezondere zorg. Voor de Wageningse studenten een mooie kans om hun kennis te verrijken met het medische perspectief. Vanuit de geneeskundestudenten bekeken, helpt professionele, individuele ondersteuning mensen bij het omschakelen naar en volhouden van een gezonder voedingspatroon.

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Verder lezen op het blog

Nutriscore buitenspel?

Met de Nutriscore kan de consument in één oogopslag zien hoe gezond een product is, een groene A is supergezond, een rode E heel ongezond.

Lees verder

Jong geleerd, oud gedaan

Speciaal voor Moekes Krantje schreef Jet van Nieuwkerk (o.a. schrijfster van het kookboek Op!) onderstaande gastcolumn met de titel Jong geleerd, oud gedaan. Jong geleerd,

Lees verder

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en nog veel meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!