Tot 20 oktober organiseren de Friezen de World Food Week. Het initiatief is onderdeel van het programma van de Dutch Food Week. Onder de tientallen activiteiten is er ook een aantal speciaal gericht op kinderen zoals “Kinderen koken bij de boer”, een “Supermarkt Speurneuzen Safari” en “Kindermenu 2.0”. 

Op 16 oktober is er in Leeuwarden een symposium over de vraag “Wat is een gezonde schoollunch?” met onder meer een keynote van prof. dr. Jaap Seidell, professor Voeding en Gezondheid aan de VUAmsterdam. 

Klik hier voor het volledige programma van de Foodweek.

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Verder lezen op het blog

Nutriscore buitenspel?

Met de Nutriscore kan de consument in één oogopslag zien hoe gezond een product is, een groene A is supergezond, een rode E heel ongezond.

Lees verder

Jong geleerd, oud gedaan

Speciaal voor Moekes Krantje schreef Jet van Nieuwkerk (o.a. schrijfster van het kookboek Op!) onderstaande gastcolumn met de titel Jong geleerd, oud gedaan. Jong geleerd,

Lees verder

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en nog veel meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!