Tot 20 oktober organiseren de Friezen de World Food Week. Het initiatief is onderdeel van het programma van de Dutch Food Week. Onder de tientallen activiteiten is er ook een aantal speciaal gericht op kinderen zoals “Kinderen koken bij de boer”, een “Supermarkt Speurneuzen Safari” en “Kindermenu 2.0”. 

Op 16 oktober is er in Leeuwarden een symposium over de vraag “Wat is een gezonde schoollunch?” met onder meer een keynote van prof. dr. Jaap Seidell, professor Voeding en Gezondheid aan de VUAmsterdam. 

Klik hier voor het volledige programma van de Foodweek.

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Verder lezen op het blog

Chef’s table: legends

Op Netflix vind je naast films en series ook heel veel bijzonder documentaires.  De groeiende verzameling “Chef’s table” bevat culinaire documentaires. Over pizza’s, noodles, BBQ

Lees verder

Smaaklessen helpen

Wageningen University & Research (WUR) werkt al sinds 2013 samen met 17 bedrijven in het Voedseleducatie Platform (VEP) om kinderen bewuster te maken van gezonde en duurzame

Lees verder

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!