Tot 20 oktober organiseren de Friezen de World Food Week. Het initiatief is onderdeel van het programma van de Dutch Food Week. Onder de tientallen activiteiten is er ook een aantal speciaal gericht op kinderen zoals “Kinderen koken bij de boer”, een “Supermarkt Speurneuzen Safari” en “Kindermenu 2.0”. 

Op 16 oktober is er in Leeuwarden een symposium over de vraag “Wat is een gezonde schoollunch?” met onder meer een keynote van prof. dr. Jaap Seidell, professor Voeding en Gezondheid aan de VUAmsterdam. 

Klik hier voor het volledige programma van de Foodweek.

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Verder lezen op het blog

Haal de bende van je bord

Foodwatch is een internationale organisatie die opkomt voor de rechten van consumenten op eerlijk, veilig en gezond voedsel. Helemaal Moeke dus! De Nederlandse tak van Foodwatch is

Lees verder

Eiwittransitie

Volgens onder meer het Voedingscentrum en de Gezondheidsraad verkleint een dieet met meer plantaardige eiwitten het risico op chronische ziekten als hart- en vaatziekten, diabetes

Lees verder

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!