Maandagochtend is het, net zoals bij velen, druk in huize Bijdendijk. De week begint, het is stressen, rennen, vliegen, springen om de kinderen op tijd op school te krijgen. Bij ons ontbijten we doordeweeks eenvoudig. Een kom met melk en granen, maar voor hun lunch gaat het anders. Daar staat Elsa op, dat moet the French way

In ons laatste Krantje biedt Chef-kok Joris Bijdendijk ons een kijkje in zijn keuken thuis waar hij samen met zijn Franse vrouw Elsa alles in het werk stelt om zoons Samuel en Jasha de geneugten van koken en lekker eten bij te brengen.

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Verder lezen op het blog

Chef’s table: legends

Op Netflix vind je naast films en series ook heel veel bijzonder documentaires.  De groeiende verzameling “Chef’s table” bevat culinaire documentaires. Over pizza’s, noodles, BBQ

Lees verder

Smaaklessen helpen

Wageningen University & Research (WUR) werkt al sinds 2013 samen met 17 bedrijven in het Voedseleducatie Platform (VEP) om kinderen bewuster te maken van gezonde en duurzame

Lees verder

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!