Al eerder heeft Moeke geschreven hoe wij over vleesvervangers denken.

Op plantaardig.nl kun je zien hoe Martine van Haperen van Proveg en Jaap Seidell van de Vrije Universiteit Amsterdam in 9 minuten met elkaar van gedachten wisselen over de voor- en nadelen van vleesvervangers.

Kort door de bocht samengevat: prima vanuit dierenwelzijn gezien, maar veel vleesvervangers zijn ongezond en ze gaan ons zeker niet helpen bij de zeer noodzakelijke eiwittransitie.

Maar kijk vooral zelf naar dit leerzame gesprek!  

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Verder lezen op het blog

Chef’s table: legends

Op Netflix vind je naast films en series ook heel veel bijzonder documentaires.  De groeiende verzameling “Chef’s table” bevat culinaire documentaires. Over pizza’s, noodles, BBQ

Lees verder

Smaaklessen helpen

Wageningen University & Research (WUR) werkt al sinds 2013 samen met 17 bedrijven in het Voedseleducatie Platform (VEP) om kinderen bewuster te maken van gezonde en duurzame

Lees verder

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!