Nog net voor een hopelijk heerlijke zomer is daar Moekes Krantje nummer 3 met grotere en kleinere wetenswaardigheden op het gebied van gezonde voeding (voor kinderen).

Moeke werd blij van twee jonge ondernemende boeren in Engeland die laten zien dat je fantastische resultaten kunt bereiken als je buiten de bestaande orde durft te denken en doen.

In een redactioneel artikel laten gerenommeerde wetenschappers hun licht schijnen op obesitas. Conclusie: het is een serieuze ziekte die zelfs in onze hersenen huishoudt. En preventie is broodnodig want de verlokkingen van de voedingsindustrie zijn de meesten van ons te machtig.  

Chef-kok Joris Bijdendijk biedt ons een kijkje in zijn keuken thuis waar hij samen met zijn Franse vrouw Elsa alles in het werk stelt om zoons Samuel en Jasha de geneugten van koken en lekker eten bij te brengen.

De amuses gaan deze keer over gezonde voeding voor baby’s en peuters, gezond gebak en gezonde ijsjes. Het kan niet op!

Fijne zomer allemaal!

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Verder lezen op het blog

Vleesvervangers gezond?

Al eerder heeft Moeke geschreven hoe wij over vleesvervangers denken. Op plantaardig.nl kun je zien hoe Martine van Haperen van Proveg en Jaap Seidell van de Vrije

Lees verder

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!