Het radioprogramma Vroege Vogels besteedde aandacht aan de enorme omvang van de voedselverspilling. In Nederland meer dan 100 kilo per persoon per jaar. Op wereldschaal veroorzaakt de verspilling een CO2 uitstoot ter grootte van een land als de VS of China. Het verminderen van voedselverspilling een van de belangrijkste manieren om de wereldwijde uitstoot van CO2 tegen te gaan.

Volgens stichting Natuur en Milieu kopen we gemakkelijk te veel door grote verpakkingen, aanlokkelijke aanbiedingen en impulsaankopen. En we koken vaak meer dan we uiteindelijk opeten. 

Bij Moeke kun je elke week bestellen zodat we precies weten voor hoeveel kindjes we moeten koken. En onze recepturen worden steeds aangepast, net zo lang tot we geen reststroom meer overhouden. Zo dragen wij ons steentje bij.

onze nieuwsbrief zit boordevol nieuws, TIPS, INSPIRATIE, voordelen, recepten en nog veel meer!

We versturen onze gratis nieuwsbrief ongeveer vier keer per jaar. Geen spam, beloofd ;-) 

Verder lezen op het blog

Vitamine C-bommen

Vitamine C, iedereen weet dat het belangrijk is voor je gezondheid en weerstand. Maar waarom eigenlijk, wat doet het voor ons lijf? Op Gezondsheidsnet kun

Lees verder

Onze Nina!

Laat deze styliste-in-haar-vrije-tijd maar schuiven. Sinds zij er is heeft ons kantoor een enorme upgrade gehad en zijn de bedrijfsborrels, uitjes en cadeau’s er enorm

Lees verder

Onze nieuwsbrief staat boordevol tips, recepten, weetjes en meer!

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!