Moeke sluit aan bij de Transitiecoalitie Voedsel
De Transitiecoalitie Voedsel is een coalitie van circa 150 Nederlandse koplopers in de wereld van landbouw, voedsel, natuur en gezondheid. De coalitie streeft naar een transitie
De Transitiecoalitie Voedsel is een coalitie van circa 150 Nederlandse koplopers in de wereld van landbouw, voedsel, natuur en gezondheid. De coalitie streeft naar een transitie
In zijn boek “Het klimaat zij wij – de wereld redden begint bij het ontbijt” brengt de Amerikaan Jonathan Safran Foer het klimaatprobleem naar het
Tot 20 oktober organiseren de Friezen de World Food Week. Het initiatief is onderdeel van het programma van de Dutch Food Week. Onder de tientallen
In het NRC las Moeke een interessant artikel over het proefschrift Healthy and Sustainable Diets waarop Wageningen-onderzoeker Sander Biesbroek onlangs promoveerde. Zijn belangrijkste conclusie: gezonder
Dr. Edgar van Mil en dr. Remco Havermans zijn benoemd tot bijzonder hoogleraren ‘Jeugd, Voeding en Gezondheid’ aan de Faculty of Science and Engineering aan
Zullen de kindjes van nu in hun volwassen leven met verbazing en schaamte terugkijken op de tijd dat wij vlees aten? In haar boek “Ooit
Deze maand twee nieuwe, verse pureetjes op het menu voor baby’s vanaf 6 maanden oud! Op maandag 22 juli koken we voor het eerst een
‘Dat recept mag ik dat ook voor thuis?’ Een dagelijkse vraag aan Moekes Maaltijd. In dit kookboek staan daarom de lekkerste recepten gebundeld waar elke dag
Inderdaad, de overstap van boterham naar warme lunch is niet makkelijk. Maar met onze jarenlange ervaring helpen we je graag! We vertellen je alles over
Weg met die kleffe boterham op school! In heel veel landen overal in de wereld is een gezamenlijke warme lunch de gewoonste zaak van de
In de rubriek “De onderneming” zet de Volkskrant wekelijks een opvallend bedrijf in de spotlight. Op 1 april (echt waar!) was de eer aan Moekes
De Volkskrant van 25 februari jl. doet verslag van een interessant initiatief in de voortdurende strijd tegen overgewicht. Peter Weijs, hoogleraar Voeding en Beweging aan
Home / Blog
Ontvang onze gratis nieuwsbrief vier keer per jaar in je mailbox. Geen spam, beloofd!